marți, 14 martie 2017

Piept de pui umplut cu spanac

Ingrediente:
1 piept de pui
1 legătură spanac verde
1 ceapă
1/4 ardei roșu
100 g cremă de brânză
100 g telemea
100 g pesmet
1 ou
5-6 linguri ulei de măsline
sare, piper

Mod de preparare:
Tăiem pieptul de pui în jumătate și aplatizăm fiecare parte cu ciocănelul de șnițele. Condimentăm cu sare și piper și îl dăm la frigider. Pentru umplutură călim ceapa tăiată cubulețe împreună cu ardeiul roșu în 2 linguri de ulei de măsline. Când ceapa devine translucidă adăugăm spanacul verde spălat bine și curățat. Lăsăm pe foc până scade, apoi oprim focul. Lăsăm compoziția să se răcească și o amestecăm cu crema de brânză și telemeaua. Întindem compoziția pe pieptul de pui și rulăm. Trecem fiecare rulou prin ou și pesmet amestecat cu uleiul de măsline rămas (4 linguri). Așezăm rulourile în tavă și dăm la cuptor pentru aproximativ o oră. După ce se răceasc un pic rulourile se pot felia și servi alături de orice tip de salată sau cu garnitură de orez/cartofi. 

Poftă bună!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu