sâmbătă, 2 aprilie 2016

Chifteluțe cu morcov și rozmarin


Ingrediente:

500 g carne de pui
2 morcovi
2 ouă
2-3 fire de pătrunjel verde
3 frunze de rozmarin
2-3 rondele de ardei iute
sare, piper, chilli


Mod de preparare:

Se spală carnea, se taie bucățele mici și se dă prin mașina de tocat. Se așează într-un bol și se adaugă morcovul dat pe răzătoarea mică, pătrunjelul și rozmarinul tocate foarte mărunt, cele 2 ouă, sarea, piperul și rondelele de ardei iute tăiate, de asemenea, foarte mic. Se frământă totul până se omogenizează. Se adaugă și un praf de chilli, se amestecă iar, apoi lăsăm bolul deoparte pentru 5-10 minute să se împrietenească toate aromele. Încingem tigaia cu ulei, formăm chifteluțele și le prăjim pe toate părțile la foc mediu până se rumenesc frumos.




Poftă bună!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu